Datum:

Tijd:

BSGO ‘t Kasteeltje zette kroon op (bijna) voorbije schooljaar
OVERIJSE - ‘t Kasteeltje in hartje Overijse beschikt over een benijdenswaardige locatie. Zowel in oppervlakte als in groen overtreft het menig andere school. Je kan er dus een mega schoolfeestje bouwen.
En dan doen ze daar dus. Met succes want met de nodige ijver voorbereid. Het programma beperkt zich niet tot vrij podium maar biedt echt voor iedereen wat leuks. Met kleuterdansjes, een valkeniershow, Romeins knutselen, voetbaltornooi en een talentenshow beleefden de kinderen van ‘t Kasteeltje afgelopen zaterdag weer een wervelend schoolfeest.

Het thema ‘Terug in de tijd’ bood bovendien het dansspektakel ‘Joris en de draak’ en zelfs een uitgebreid ridderspektakel. De slotshow was meer van vandaag. Met megahits gebracht door tal van groepen en solisten. Er zong een meisje (met rode bloem in d’r haar) dat wat ons betreft zo naar ‘The Voice van Vlaanderen’ kan. Live gezongen. Talent zat.
Alle leerkrachten droegen een welverdiend kroontje. Of ze frieten bakten, presenteerden, tapten,... Het was er zo gezellig dat het feest tot in de vooravond doorging. Zelfs alle tombolaprijzen waren al lang de deur uit als het kleine zang- en danstalent nog steeds het podium betrad. En plots ging een lied over de school zelf. Over hoe goed er wel is. En hoe behulpzaam zelf de directrice is. Ze glunderde toen ze het hoorde. - MAP (Foto’s MAP)

Hoofdpagina I Nieuws I Inhoud I Redactie I Publiciteit I Advertentie I Abonnement I Site Map
© Drukkerij van Hoeilaart c.v.